Μαρτυρίες Ασθενών

Μαρτυρίες Ασθενών

Β.Λ.

Η ρινοπλαστική ήταν τόσο πετυχημένη που ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω το πόσο ωραίο και φυσικό είναι το αποτέλεσμα. Και η ανάρρωσή μου ήταν γρήγορη και χωρίς καμία ταλαιπωρία. Κύριε Κοντογιάννη σας έχω ευχαριστήσει πολλές φορές για το άψογο αποτέλεσμα, είστε μοναδικός!

Δ.Ξ.

Άψογος επαγγελματίας, ευγενής και προσιτός γιατρός, πάντα διαθέσιμος για τον ασθενή του. Μετά την επέμβαση, άλλαξε κυριολεκτικά η ζωή μου! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα τον επισκεφθώ ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κ.Μ.

Έχω μόνο θετικά σχόλια να πω για την εμπειρία μου με τον κ.Κοντογιάννη. Η προσέγγισή του, η επιμονή του στη λεπτομέρεια αλλά και η διάθεσή του να μου λύσει κάθε απορία με έκαναν να νιώσω ασφάλεια και εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Τελικά, το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσδοκίες μου!

Κ.Ρ.

Δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω τον κ. Κοντογιάννη. Σας ευχαριστώ που κατανοήσετε την εύθραυστη ψυχολογία μου, που με σεβασμό και επαγγελματισμό διαχειριστήκατε την επιθυμία μου να αλλάξω τη μύτη μου, την «πηγή» της ανασφάλειάς μου για πολλά χρόνια. Σας ευχαριστώ για τις συζητήσεις, για την επεξήγηση της διαδικασίας για το ενδιαφέρον σας μετά την επέμβαση, μα πάνω απ’ ΄όλα γιατί μπορώ πλέον να με κοιτάζω στον καθρέφτη και να αντικρίζω έναν άνθρωπο με αυτοπεποίθηση.

Ε.Κ.

Aπό την πρώτη στιγμή της επίσκεψής μου στο ιατρείο του κ. Κοντογιάννη ένιωσα ασφάλεια και ότι βρισκόμουν σε καλά χέρια. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Συνιστώ σε κάθε γυναίκα που την απασχολεί κάτι στην εμφάνισή της να επισκεφθεί τον γιατρό.

  • fb
  • insta
  • yt

Copyright © 2021 All Rights Reserved
Πλαστικός Χειρουργός Θάνος Κοντογιάννης
Όροι Χρήσης
Ιατρικό Marketing by Health Solutions
hsLogo200px