BLOG

Post summer θεραπείες για λαμπερό δέρμα ξανά

Categories

Το καλοκαίρι και η ανέμελη διάθεση που το συνοδεύει μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχική μας διάθεση αλλά σίγουρα το δέρμα μας δοκιμάζεται από συνθήκες όπως η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η επαφή με το αλμυρό νερό.

Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο η επιστροφή στην πόλη να συνοδεύεται από πανάδες, θαμπή και αφυδατωμένη όψη στο δέρμα και λεπτές ρυτίδες και θαμπάδα, ειδικά στην ευαίσθητη περιοχή του προσώπου.

Η κοσμητική ιατρική έρχεται να δώσει αποτελεσματικές λύσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιδερμίδας που αναζητά ξανά τη λάμψη που της λείπει. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις θεραπείες που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο ιατρείο μας, με μη επιβατικές μεθόδους και με απόλυτη ασφάλεια για το δέρμα σας.

Μεσοθεραπεία

Πρόκειται για εξελιγμένη θεραπεία ομορφιάς που αφορά στο πρόσωπο αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και σε περιοχές του σώματος. Πραγματοποιείται με τη χρήση λεπτών βελόνων που προσαρμόζονται σε μια ειδική συσκευή, στην οποία προγραμματίζουμε το βάθος και το ρυθμό έγχυσης του θεραπευτικού διαλύματος.

Το συγκεκριμένο διάλυμα περιέχει αραιωμένο υαλουρονικό οξύ και πολυβιταμίνες, που με τη βοήθεια της παραπάνω συσκευής, η οποία πραγματοποιεί πολλαπλούς νυγμούς- τσιμπήματα – στο πρόσωπο, φθάνει στο απαραίτητο βάθος του δέρματος και συγκεκριμένα στην ανώτερη στοιβάδα του χορίου (μεσόδερμα).

Το αποτέλεσμα είναι ένα λαμπερό και ξεκούραστο πρόσωπο καθώς όλα αυτά τα πολύτιμα στοιχεία έχουν εισχωρήσει στις πιο βαθιές στοιβάδες του δέρματος, αποτέλεσμα που κανένα καλλυντικό προϊόν δεν μπορεί να επιτύχει.

Η μεσοθεραπεία είναι πολύ δημοφιλής θεραπεία που δεν απευθύνεται μόνο σε μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά και σε άτομα μεταξύ 20 και 30 ετών που θέλουν να καθυστερήσουν την εμφάνιση των ρυτίδων και να διατηρήσουν τη νεανική λάμψη στο δέρμα τους.

Laser θεραπεία για τις πανάδες

Οι γνωστές μας πανάδες δημιουργούνται σε ορισμένα ευαίσθητα δέρματα λόγω της επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας καθώς και εξαιτίας ορμονικών προβλημάτων. Επιτυγχάνουμε την εξάλειψη των πανάδων στο δέρμα μέσα από την ανώδυνη εφαρμογή των laser, μόλις η ηλιοφάνεια υποχωρήσει αρκετά και μας επιτρέψει να ξεκινήσει η θεραπεία στις ιδανικές συνθήκες. 

Υαλουρονικό, Botox + Skinboosters

Μπορείτε να απαλύνετε τα σημάδια και τις λεπτές γραμμές που άφησε o ήλιος στο πρόσωπό σας με το δημοφιλές botox, να προσφέρετε βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα στο αφυδατωμένο δέρμα μέσα από εξελιγμένα skinboosters αλλά και να γεμίσετε τις ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα, το μεσόφρυο, γύρω από τα μάτια με το θαυματουργό υαλουρονικό οξύ.

Φυσικά οι θεραπείες για post summer λάμψη στο δέρμα δεν περιορίζονται μόνο στις προαναφερθείσες, αλλά εμπλουτίζονται και με άλλες που μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του δέρματός σας και των ιδιαιτεροτήτων του.

Μη ξεχνάτε πως οι φθινοπωρινοί μήνες αποτελούν ένα ορόσημο για τη νέα σεζόν , κατά τους  οποίους  μπορείτε να προχωρήσετε και σε επεμβατικές θεραπείες, όπως η αυξητική στήθους, η ρινοπλαστική,  η λιποαναρρόφηση κ.α που θα συμβάλλουν στην ολική ανανέωση της εμφάνισής σας.

Ο Πλαστικός Χειρουργός Θάνος Κοντογιάννης είναι στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία σχετικά με τις διαθέσιμες θεραπείες των ιατρείων του  στα 210 72 26 711 & 693 2210 070.